Welkom op onze website

Wij zijn blaaskapel "The Rolling Tones" een clubje muzikanten uit dordrecht die het heerlijk vinden om met elkaar muziek te maken, Wij spelen moderne nummers en ouderwetse meezingers hierdoor zijn wij overal inzetbaar waar men gezellige muziek wil horen.

Ben je toevallig op zoek naar een leuke kapel en kan je een blaasinstrument bespelen en ook muziek lezen schroom dan niet en kom eens langs op onze repetitieavond van 20.00 tot 22.00 uur op de maandagavond.

Kijk eens rustig rond op onze site en wees welkom bij een optreden van onze gezellige kapel.

Afdrukken

Halloweenoptocht Stadspolders

Zaterdagavond 29 oktober en we zijn op weg naar een optreden met The Rolling Tones in Dordrecht.

Aangekomen duistere geluiden en mistkanonnen om het geheel een griezelig geheel te geven wat aardig was gelukt moet ik zeggen. En wat kwam ik allemaal tegen diverse heksen en kinderen met lampions er was dus goed hun best gedaan ook bij ons.

Ik heb geweldige creaties voorbij zien komen en de make up en kleding super allemaal en alle meiden waren bijna toverheks hahahahahaha en Daisy jij was onherkenbaar hoor hahahaha en de mannen natuurlijk ook prima hoor ik zou jullie niet vergeten.

We werden voor de eerste groep gezet en met Mexico gingen we op pad, Maar wat is het toch lastig om te spelen in het donker en we zochten natuurlijk donker dijkjes op om het nog griezeliger te maken en toen ging het ook nog regenen...wat heb ik daar toch de pest aan maar goed een grote heksenhoed is daar wel handig voor hahahaha en na een niet zo'n lange wandeling kwamen we langs de oliebollenkraam waar iedereen een oliebol kreeg en speelden we Liefde in de lucht van Gerard Joling ik vind het een supernummer wordt je helemaal vrolijk van.

Op het plein aangekomen nog wat gespeeld en een groepsfoto gemaakt door Corina (die je dus terug kan zien in het mapje dat wordt gemaakt) gingen we richting Verhage om wat te drinken en zelf ook een oliebol te eten.
Al met al een gezellig avondje Halloween in de Stadspolders..

Foto's komen binnenkort in ons foto album te staan.

Groetjes van de Trommelheks...